top of page
Joylé_HvE_projectzwijndrecht38.jpg

Luxe Tuinkamer

Laat ook uw droom nu werkelijkheid worden....

Luxe eiken tuinkamer met glazen wanden

Luxe Tuinkamer

Schillenmans

Deze luxe tuinkamer biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten van gezellige borrels en het buitenleven ten volle te beleven. Door de mooie eiken constructie met pen en gat verbinding heb je een echte Heeren van Eijck.  
 

In nauwe samenwerking met de klant is een ontwerp gecreëerd dat het hele jaar door een oase van plezier en ontspanning biedt. In de zomer wordt het een verlengstuk van de tuin, met glazen schuifwanden die openstaan en de geur van een sissende barbecue. In de winter verandert de tuinkamer in een warm en knus toevluchtsoord rondom een sfeervolle open haard.


Bij Heeren van Eijck draait alles om het verwezenlijken van jouw wensen en dromen. Het begrijpen dat jouw buitenruimte een verlengstuk van je levensstijl is, en het doel is om dit te vertalen naar een adembenemend ontwerp. De tuinkamer die voor deze klant is gerealiseerd, is een perfect voorbeeld van hoe luxe en functionaliteit kunnen samenkomen in één ruimte. Het is een plek waar vreugde, samenzijn en ontspanning hand in hand gaan, ongeacht het seizoen.

Joylé_HvE_projectzwijndrecht38.jpg
Joylé_HvE_projectzwijndrecht37.jpg

Maak uw droom werkelijkheid met
Heeren van Eijck

Joylé_HvE_projectzwijndrecht25.jpg
Joylé_HvE_projectzwijndrecht42.jpg
Joylé_HvE_projectzwijndrecht34.jpg
Joylé_HvE_projectzwijndrecht22.jpg

Luxe Tuinkamer

Familie Schillenmans

Klanten aan het woord

Wat zijn wij toch tevreden met het mooie eiken buitenverblijf. Heeren van Eijck Heeft veel tijd genomen om een mooi ontwerp te maken, eiken frame opgebouwd door hun en daarna zelf de afbouw mogen doen. Super behulpzame partij. Meedenken en helpen op punten dat wij het zelf even niet meer wisten. Al met al super fijne samenwerking met vakbekwame mensen. Prachtig resultaat, we zijn er super blij mee !

Joylé_HvE_projectzwijndrecht15.jpg
Joylé_HvE_projectzwijndrecht41.jpg
Joylé_HvE_projectzwijndrecht24.jpg
bottom of page