top of page
HeerenvanEijck

KIDS VAN EIJCK

KLIMMEN EN KLAUTEREN

PRACHTIGE SPEELHUTTEN

Jaren speelplezier met de speelhutten van de Kids van Eijck

Naast het ontwerpen en bouwen van exclusieve buitenverblijven werken we nu ook samen met de Kids van Eijck aan prachtige houten speelhutten. Kids van Eijck richt zich op de jongste onder ons, ontwerpt en bouwt bijzondere plekjes voor kinderen in de tuin. Een concept wat naadloos aansluit bij het gedachtegoed van Heeren van Eijck;   

   
   
"Maatwerk met een prachtige uitstraling!"

NIEUW!

NU OOK VOOR KINDEREN,  

STOEREN SPEELHUTTEN!

Buitenspeen.jpg

SPEELHUT OP MAAT 

Urenlang kunnen kinderen zich vermaken in onze speelhutten. Rennen over de touwbrug, roetsjen van de glijbaan en vrijheid voelen op de schommel. Speelplezier gegarandeerd!

MAAT WERK

Elke speelhut is uniek en geheel naar uw wens!

Kids van Eijck ontwerpt en bouwt prachtige speelhutten. Geen enkele hut is hetzelfde en kan ook aangepast worden met details naar uw wens! Een boomhut? Een speelhuis mét glijbaan, touwbrug en schommel? Niks is ons te gek!

Heeft u ideeën, een mooie plek in de tuin of wilt u dat wij een ontwerpen maken voor uw (klein)kinderen neem dan contact met ons op en wij vervullen graag de wens van uw kinderen!

HeerenVanEijck_Speelhuisje
Video afspelen

BESCHIKBAAR

UNIEKE KANS! SNEL BIJ U GEPLAATST

Het exemplaar op de video is nog beschikbaar voor een introductieprijs van € 2.000,-  uiteraard nog met een stoere glijbaan, hoog op stevige boomstampalen geplaatst, een trap omhoog en een heus takelsysteem om geheime schatten omhoog te hijsen.

Interesse? Neem dan contact met ons op

VERLICHTING

Ook heerlijke gerechten klaarmaken op uw BBQ vuurschaal? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

Welk kind wil nu geen avonturen beleven in eigen tuin? Klimmen in een houten boomhut, klauteren over de wiebelende trap naar de glijbaan. Avontuurlijker buitenspelen kan bijna niet!

Welk kind wil nu geen avonturen beleven in eigen tuin? Klimmen in een houten boomhut, klauteren over de wiebelende trap naar de glijbaan. Avontuurlijker buitenspelen kan bijna niet!

Avontuurlijk buitenspelen in eigen tuin?

bottom of page