top of page
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (16).jpg

Luxe Tuinkamer

Laat ook uw droom nu werkelijkheid worden....

Luxe eiken tuinkamer met glazen wanden

Luxe Tuinkamer

Leiderdorp

Deze exclusieve tuinkamer biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten van gezellige borrels en het buitenleven ten volle te beleven. Deze tuinkamer is het kloppende hart van comfort en stijl!
 

In nauwe samenwerking met de klant is een ontwerp gecreëerd dat het hele jaar door een oase van plezier en ontspanning biedt. In de zomer wordt het een verlengstuk van de tuin, met glazen schuifwanden die openstaan, een prachtig gedekte tafel en de geur van een sissende barbecue. In de winter verandert de tuinkamer in een warm en knus toevluchtsoord rondom een sfeervolle open haard.


Bij Heeren van Eijck draait alles om het verwezenlijken van jouw wensen en dromen. Het begrijpen dat jouw buitenruimte een verlengstuk van je levensstijl is, en het doel is om dit te vertalen naar een adembenemend ontwerp. De tuinkamer die voor deze klant is gerealiseerd, is een perfect voorbeeld van hoe luxe en functionaliteit kunnen samenkomen in één ruimte. Het is een plek waar vreugde, samenzijn en ontspanning hand in hand gaan, ongeacht het seizoen.

Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (16).jpg
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (17).jpg

Maak uw droom werkelijkheid met
Heeren van Eijck

Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (15).jpg
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (1).jpg
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (6).jpg
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (5).jpg
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (2).jpg
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (10).jpg

Luxe Tuinkamer

Cathelijne & Marc Quist

Klanten aan het woord

"Al jaren droomden wij van een tuinkamer in de tuin. Zoekende naar een goede partij kwamen wij bij Heeren van Eijck. Vanaf de kennismaking hadden wij alle vertrouwen in Leon en zijn team. Meedenkend, professioneel, hardwerkend, flexibel, kundig. Het eindresultaat is prachtig en we zijn er erg blij mee!"
 

Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (14).jpg
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (11).jpg
Tuinkamer_Leiderdorp_HeerenvanEijck (15).jpg
bottom of page