top of page
HeerenvanEijck

WERKWIJZE

WERKWIJZE

WIJ HELPEN UW DROOMPROJECT TE REALISEREN

Alles in eigen huis; van het ontwerpen, de productie tot en met de bouw op locatie. Dat maakt niet alleen ons, maar ook uw buitenverblijf uniek. Deze werkwijze is onze garantie voor topkwaliteit, exclusiviteit en creatieve vrijheid. Hierdoor is Heeren van Eijck de specialist die samen met u uw droom buitenverblijf kan realiseren.”

STAP 1

“ALLES BEGINT MET EEN EERSTE ONTMOETING”

Wij starten altijd met een persoonlijke ontmoeting bij u op locatie, waarbij wij uw wensen, ideeën en mogelijkheden in kaart brengen. Pas dan kunnen wij aan de slag voor een goed ontwerp, passend bij uw smaak en stijl.

STAP 2

“DE PRIJS MOET PASSEN BINNEN UW BUDGET“

U ontvangt op basis van het eerste schetsontwerp een prijsindicatie. Als deze binnen uw verwachting ligt zullen wij het ontwerp verder vorm gaan geven en de details uitwerken. 

Anker 1
Anker 2

DOE HET ZELF

 Wij kunnen het hele traject voor u uit handen nemen. Maar mocht u graag zelf de handen uit de mouwen willen steken dan kan dat natuurlijk ook!

U kunt een eigen ontwerp aanleveren, zelf de constructie plaatsen of de afwerking voor eigen rekening nemen.

ONTDEK MEER
Heerenvaneijck_gastenverblijf.jpeg
Heerenvaneijck_gastenverblijf.jpeg

STAP 3

“EEN 3D-ONTWERP GEEFT U EEN COMPLEET BEELD“

Wij maken een compleet 3D-ontwerp van uw buitenverblijf en presenteren deze aan u, totdat alles naar wens is, alvorens wij starten met de productie en voorbereidingen. 

STAP 4

“WIJ STREVEN NAAR UW TEVREDENHEID“

Eindelijk, het leukste gedeelte! We gaan starten met de bouw van uw buitenverblijf. Wij regelen alles van A tot Z, zodat u straks zorgeloos kunt genieten. Wij streven altijd naar volledige tevredenheid van u en proosten samen bij de oplevering.

Anker 3
Anker 4
Heeren van Eijck.jpg
Heerenvaneijck_detail Zinkengoot
Anker 5

OOK ANDERE MOGELIJKHEDEN ZIJN BESPREEKBAAR

Als aannemer of zzp'er en een eiken constructie nodig?

Wij doen niet alleen totaal projecten maar leveren ook houten maatwerk constructies aan, compleet voorzien van originele houtverbindingen. Het frame wordt genummerd en met bouwinstructies bij u geleverd.

AANNEMER OF ZZP'ER

Als aannemer of zzp'er een project met een houten constructie, maar niet de tijd of de middelen? Wij leveren ook direct bouwpakketten aan de aannemer. Afgestemd op uw eigen ontwerp of wij maken een ontwerp voor u.

tool-work-bench-hammer-pliers-53987.jpg
DOE HET ZELF

Wij kunnen het hele traject voor u verzorgen, maar mocht u graag zelf de handen uit de mouwen willen steken dan kan dat natuurlijk ook!

U kunt een ontwerp aanleveren, zelf de constructie plaatsen of de afwerking voor eigen rekening nemen.

pexels-photo-345135.jpg

KLANTEN AAN HET WOORD

HeerenVanEijck_bouwpakket (1).jpeg

Familie Reijkevorst

Wij hebben er voor gekozen om het maatwerk bouwpakket te laten leveren door de Heeren van Eijck. Het zelf plaatsen en afwerken was erg leuk om zelf te doen! Van samen ideeën uitwisselen, naar het maken van het ontwerp en tekeningen tot uiteindelijk de levering. Geweldig gegaan allemaal, bedankt!

T O T A A L  P R O J E C T E N

Niet alleen het bijgebouw, maar ook alles erom heen kunnen wij verzorgen.

Wij werken samen met tuinarchitecten, hoveniers, zwembadbouwers en aannemersbedrijven hierdoor kunnen wij ook grote totaal projecten verzorgen. Waarbij wij de aansturing / coördinatie doen van het hele project en alles in goede banen leiden.

OOK EEN ONTWERP OP MAAT OF ADVIES?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

bottom of page