top of page
HeerenvanEijck
DSC_0205.jpg

BOUWPAKKET

ZELF DE HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN?

Dat kan met een gebinten bouwpakket van Heeren van Eijck! U kunt zelf een ontwerp aanleveren of een ontwerp door ons laten maken. Het buitenverblijf waar u al jaren van droomt kunt u zelf verwezenlijken, met een klein beetje hulp van ons.

Wij maken gebruik van oersterke pengat- en zwaluwstaartverbindingen. Naast het feit dat een dergelijke constructie zich door de eeuwen heen bewezen heeft, geeft het je bijgebouw ook een duurzame waarde en een exclusieve uitstraling.

DSC_0039.jpg

Je eigen buitenverblijf helemaal zelf realiseren?

WERKWIJZE

Iedere tuin en wens is anders, dit vraagt om maatwerk. U kunt uw droom zelf verwezenlijken met een gebinten bouwpakket. Het volgende stappenplan schetst een duidelijk beeld van het gehele proces dat wordt doorlopen.

STAP 1

OFFERTE & ONTWERP

Uw eigen ontwerp, ideeën en wensen zijn de uitgangspunten voor onze schets en offerte. Wanneer de offerte akkoord is gaat onze ontwerper gelijk met uw definitieve ontwerp aan de slag.

pexels-thisisengineering-3862377.jpg
pexels-andrea-piacquadio-3760081.jpg

STAP 2

UITWERKING & PRODUCTIE

Onze ontwerper maakt een technische tekening van uw project. Dit zal ongeveer 8 tot 12 weken in beslag nemen.

Bij akkoord gaat de productie van het bouwpakket van start.

STAP 3

BOUWPAKKET OP MAAT

Zodra het bouwpakket klaar is plannen wij samen met u een geschikt moment in om het bouwpakket inclusief genummerde tekening als bouwplan bij u thuis te bezorgen. Heeren van Eijck bezorgt standaard bij u thuis.

DSC_0148.JPG
DSC_0315.jpg

STAP 4

U KUNT AAN DE SLAG

Om te beginnen plaatst u de houten constructie. Vind u dit spannend? Wij kunnen het frame ook voor u plaatsen. De rest van de bouw kunt u volledig voor eigen rekening nemen; u mag alles op maat zagen en zelf in elkaar timmeren.

DSC_0315.jpg

Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken?

WANNEER IS EEN BOUWPAKKET GESCHIKT?

Een bouwpakket is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bent u een handige doe-het-zelver en wilt u graag zelf creatief aan de slag? Dan is een bouwpakket de perfecte oplossing voor u! Heeft u als aannemer of zzp'er een project met een houten constructie, maar niet de tijd of de middelen? Ook dan is een bouwpakket van Heeren van Eijck geschikt.

We kunnen een bouwpakket afstemmen op uw eigen ontwerp, maar we kunnen ook een ontwerp voor u maken. Er is van alles mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden betreft een bouwpakket? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

HeerenVanEijck_bouwpakket (1).jpeg

Familie Reijkevorst

Wij hebben er voor gekozen om het maatwerk bouwpakket te laten leveren door de Heeren van Eijck. Het zelf plaatsen en afwerken was erg leuk om zelf te doen! Van samen ideeën uitwisselen, naar het maken van het ontwerp en tekeningen tot uiteindelijk de levering. Geweldig gegaan allemaal, bedankt!

2020_2_Lochem (7).jpg
2019_Daan&mariskaUItvoering (1).jpg
436a158081225dfec3a389fc3ef5d8eb.jpg
Heerenvaneijck_gastenverblijf.jpeg
Heeren van Eijck.jpg
Heerenvaneijck_detail Zinkengoot
Anker 5

VRAAG EN ANTWOORD

Kan ik het ook in mijn eentje bouwen?

Minimaal twee man wordt sterk aangeraden, dit heeft voornamelijk met het tilgewicht te maken. Het gewicht is afhankelijk van twee factoren:

  • Het houtsoort dat u kiest, er zit een redelijk verschil in gewicht tussen Douglas- en Eikenhout. Eikenhout is het zwaardere houtsoort. (voor vragen over de verschillen, neem contact met ons op)

  • De afmetingen, hoe groter de afmetingen des te zwaarder het zal zijn.

Is er een kraan nodig?

.........................

Hoe lang duurt het om het zelf te bouwen?

Dit is afhankelijk van enkele factoren:

  • De grootte van uw bouwwerk

  • Hoe handig u zelf bent

  • Met hoeveel personen u er aan werkt

Wat zit er allemaal in een bouwpakket?

  • Technische tekeningen

  • Houtonderdelen met nummering

  • Verbindingselementen

Zijn er mogelijkheden om vragen te stellen tijdens het bouwproces?

Uiteraard, .......

Heb ik een vergunning nodig als ik zelf iets ga bouwen?

.....................

Maken jullie alleen bouwpakketten voor tuinhuisjes?

Nee zeker niet, wij maken bouwpakketten voor zowel maatwerk overkappingen, prachtige tuinkamers, luxe poolhouses of praktische schuren.

OOK EEN ONTWERP OP MAAT OF ADVIES?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

bottom of page