top of page
HeerenvanEijck
Y4W07136-HDR.jpg

BUITENVERBLIJVEN

BUITENVERBLIJVEN

Een plek om het gehele jaar door te genieten

Wij werken graag samen met u aan uw droombuitenverblijf. Een plek waar u van mooie momenten kunt genieten,  een goed boek kunt lezen op een nazomerse avond, een lekkere fles rode wijn drinkt met uw partner of een heerlijke avond rond de houtkachel met uw vrienden. Met onze exclusief op maat gemaakte buiten-verblijven creëert u een plek om herinneringen voor het leven te maken.

TUINKAMER

MAATWERK

Doordat wij alles op maat maken, voldoen wij altijd aan uw wensen en is alles mogelijk.

VERANDA'S

Een veranda zorgt voor een mooie extra ruimte aan uw woning waar u alle seizoenen van het jaar kunt genieten in stijl. Uit te breiden met stalen kozijnen, houten schutters of een lekkere houtkachel.

HeerenVanEijck_Ontwerp_Veranda.jpg
TUINKAMER

Geniet van lange zomeravonden in een luxe tuinkamer op maat ontworpen. Windstil op frisse dagen, schaduw tijdens de warme dagen. Kortom een heerlijke plek om gezellig met vrienden de tijd door te brengen. 

HeerenVanEijck_Ontwerp_Tuinkamer1.jpg
BBQ - BUITENKEUKEN

Relaxen met familie en vrienden, daar hoort een mooie buitenkeuken bij. Heerlijk koken in de buitenlucht, maar toch beschermd door onze BBQ overkappingen. Ook voor complete buitenkeukens kunt u bij ons terecht.

HeerenVanEijck_BBQ_overkapping.jpg
HeerenVanEijck_Landhuis_Gastenverblijf (

3D ONTWERP

Door het 3D ontwerp geven wij u vooraf een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Anker 2
OVERKAPPING

Groot of klein, natuurlijk in uw gewenste stijl gebouwd. Met industriële stalen kozijnen, houten schutters of zonder wanden, uw wens wordt met plezier vervuld. Met een schuur eraan vast in dezelfde bouwstijl wordt het een plaatje in uw tuin.

HeerenVanEijck_Ontwerp_Overkapping.jpg
CARPORT

Uw mooie auto's zijn het waard! Passend bij de uitstraling van uw woning. Of u een zadeldak, platdak of een rietenkap wilt, alles is mogelijk.

HeerenVanEijck_Ontwerp_Carport.jpg
THUISKANTOOR

Uw favoriete werkplek in uw eigen tuin gecreëerd. U kiest wat uw uitzicht wordt, de tuin, uw huis of de omgeving. Uw huiskantoor kan van alle gemakken worden voorzien. Wie wilt dat nu niet?

HeerenVanEijck_Ontwerp_Thuiskantoor.jpg
HeerenVanEijck_Landhuis_Gastenverblijf (

PRACHTIGE DETAILS

Details maken het verschil. De orginele houtverbindingen geven allure aan uw buitenverblijf.

GASTENVERBLIJF

Uw gasten op een unieke en luxe manier laten overnachten, dichtbij maar toch met privacy. Tevens een super plek voor uw kinderen om hun weekenden door te brengen. Onze gastenverblijven bieden uitkomst.

HeerenVanEijck_Ontwerp_TuinkamerZoom.jpg
POOLHOUSE

Verrijk uw zwembad met een prachtig poolhouse waar het fijn  vertoeven is. Natuurlijk zorgen wij voor de buitenkeuken, relaxte zithoek, speelzolder voor de kinderen en een douche,- en toiletruimte.

HeerenVanEijck_Ontwerp_Poolhouse.jpg
LANDHUIS

Natuurlijk kan het altijd groter en uitgebreider. En wat is nu mooier dan een landhuis opgebouwd uit een eiken frame met originele houtverbindingen?

HeerenVanEijck_Ontwerp_Landhuis.jpg
Anker 3

VOOR DE VERSCHILLENDE BUITENVERBLIJVEN GELDT NATUURLIJK DAT ALLE STIJLEN MOGELIJK ZIJN;

STRAK, LANDELIJK, MODERN, KLASSIEK

OOK WETEN WAT DE MOGELIJKHEDEN VOOR U ZIJN, NA HET ZIEN VAN DEZE PRACHTIGE BUITENVERBLIJVEN?

WIJ MAKEN GRAAG KENNIS

bottom of page